Alla inlägg under november 2008

Av emelie - 13 november 2008 21:33


jag är trött och har typ nyss vaknat.

somnade halv 6 men vaknade 6 av att de plingade på dörren då vare nån gubbe som sålde tunnbröd. sen somnade jag om och vaknade 9. 

slut efter dagen. började med prov i huden, och sen hade vi 2 timmars hål så alla åkte hem typ men jag hilda och emma gick och bada ist för vi hade ändå bad på gympan, så vi gick dit tidigare och lekte i badet och sen simmade vi 20 längder på tid :)) jag ska börja simma en gång i veckan, inte för att jag vill bli smal eller gå ner i vikt men de är skönt + att jag är typ världens lataste och behöver göra nånting anstängande! imorgon blire troligen pyjamaparty hos becca, och massa gosaker och vi ska spöka till de lite med ihi =) så imorgon sover typ hela hv hos becca kanske, de ska bli nice! :) nu ska jag ta en kladdkake bit och lite juice, träna lite på engelskan och sen soooova sooova sooova! :D

nattinatt

!!

Av emelie - 12 november 2008 22:18


KAN INTE MIN OCH LINDAS DRÖM BLI SANN

fyyfan, vilken dröm. tänk om tänk om!

KAN DE INTE BLI JULLOVSNART

eller va säger du linda? ;)

ÅH!:D:D:D:D:D:D:D 

Av emelie - 12 november 2008 17:05


vilken dag.  börja med lite snack om ikväll osv.

sen gick vi ner på estet och lekte. haha säger jag!

skulle gå omkring och hälsa genom att trycka rumpa mot rumpa och hä axlar mot axlar, hahahaha sen gjorde vi nån lek som man skulle gå omkring två och två i en ring och dansa och sen byta partner haha!

sen efter alla lekar och snack på estet vare fråga olle. men innan de lunchrast och dolda kameran haha. jag emma hilda och linn satte fast en 1o:a med tuggummi på golvet och så kollade vi vem som skulle försöka ta upp den haha. sen vare fråga olle. han var bra men dryg. han var mycke rolig men lite dryg på slutet så jag höll på somna.

jag har precis kikat igenom skolkatalogen jag fick idag :D

nu ska jag byta om och sen ska jag iväg till kramfors på företagskväll.

hare bra!

Av emelie - 11 november 2008 21:11


hallå! :)

inga nyheter från idag men därimot lite nyheter om imorgon.

första lektionen ska vi bara prata och sen ska vi ner till estet och "leka", vi ska tydligen lära känna esteterna inför musikalen som ska ha som vi ska få lägga grund make up på. så vi har fått kikar lite på den blivande musikalen och imorgon ska vi alltså lära känna dom haha :) sen efter de är de fråga olle från 5:an som vi ska lyssna på :D  sen efter skolan är de företagar-kväll. jag vet inte riktigt va de är men de är iaf vi på hv som har bjöde in massa företag som ska vara med när vi har vår stilmässa så då ska vi dit :)

nu ska jag plugga hudvård och ansiktstvätt som vi har prov i på torsdag, sen städa och sen sova :)

hare!

Av emelie - 10 november 2008 19:19


veckan går snabbt, men helgen ännu fortare.

så nu vare måndag igen, och dagen har bara rusat iväg.

kan dra lite rader om helgen :)

i fredags satt jag bara hemma och tog de lugnt, såg på film och myste.

i lördags segade jag på hela dagen, pappa fyllde år så uppvacktade honom. sen kom mormor och morfar och gratta han och var här. sen bar de iväg till ullånger till hilda, där vi gjorde iordning oss. sen bar de iväg till nordingrå till fille, + att sebbe är bäst! var där, men de va inge folk där och så vi for hem och sov hos hilda. jag och linda busade till klockan 3 och somnade nog sist av alla. sen på morgon öppnade vi chipsen och dippen med garlic dressing, sjukt gott! sen promenerade jag emma och linda ner till ok och tog bussen hem. pappa hämtade mig och linda i kläppoch så tog jag mig en körrunda nere på hallen. linda fick åka med och känna på hur de är att åka med emmlan haha :D sen skjussade vi hem linda och när jag kom hem skyndade vi oss till farmor och farfar där de bjöds på tårta, de va ju fars-dag så :) sen vidare till kramfors direkt och åt gomiddag och efterrätt och mer efterrätt. och jag ba må!

nu sitter jag här, och ser på andra avenyn och ska snart ta en dusch och se klart high school musical 3 filmen. sen sova :)

och på onsdag kommer fråga olle haha :D

Av emelie - 7 november 2008 14:32


så var de helg igen. mycket skönt! tog 12.50 bussen hem. idag hare vare en slapp dag, och jag är trött så de var skönt. jag är sugen på nått gott

(som alltid) så jag funderar på att baka kladdkaka, fast först tv och sova en stund för jag somnade tillomed på bussen hem idag :|imorgon fyller pappa år och på kvällen ska jag till svanne (hilda) med litt brudar :)ha en trevlig fredags kväll :)

Av emelie - 5 november 2008 16:53


dagen började med att vi planerade lite både hvo7 och hvo8. sen efter de sminkade vi. vi fick lägga en ögonskugga och eyeliner  och sedan fick vi lära oss att sätta fast lösögonfrasar, vilket inte va de lättaste. jag gjorde på linn och de gick bra att sätta fast :) men de är ett pillergöra och då blir jag så skakis i händerna. efter de vare lunch, och har hört att nästa onsdag kommer 'fråga olle' från 5an till ådalsskolan haha :) sitter hos syrran, fori hit i går kväll /natt och sov här. och imorse fick jag trevligt sällskap påväg till skolan av emmy och perla :) elin köpte ju en ny dator igår så nu sitter jag på den och testar lite. den har inbyggd cam så jag har tillomed hunnit cama lite med hilda hahaaaa :) ska snart äta, fast jag har ätit mig mätt på chips och godis nyss. men bär de iväg till ridskolan med syrran för hon har ridning och idag ska hon ta med piggan :) får se hur de går, bilder kommer väl senare :) men nu ska jag kila

pussss

Av emelie - 4 november 2008 21:57


yes, shopping vare på schemat idag!

först skola och då gick vi upp på parken och lyssna på massa saker, jag var trött och orkade inte lyssna på vad dom sa. sen lunch, sen halv 1 kom mormor och morfar och hämtade mig på skolan så for vi till lugnvik och hämtade mamma och elin sen for vi. hittade en klänning på gina och köpte ett par stövlar som är hur sköna som helst! dom bruna på bilden nertill köpte jag, fast svarta! jag la undan dom där korta med klack för dom har jag varit kär i länge nu, men sen ångrade mig, även så var jag sugen på dom höga med klack men fick tänka till  att när snön kommer så är klack inte så roligt att gp in, så de fick bli dom andra, med päls inuti, så jekla sköna och kostade 600 :) 

och klänningen från gina har dom inte kvar på sidan men dom har haft den och jag har länge velat ha den så idag köptes den, festklänning :) 

kom typ nyss hem. när vi kom dit fikade vi lite gott, sen sprang runt på affären. jag var helt död när vi tillslut gick till hööks, höll på somna där inne. haha. sen var vi iväg och elin köpte en bärbar dator, de e nice :D

sen lite mer affärer, sen åt vi en pizzaslice på ikea, sen iväg till matvraket och jag var dö hungrig. åt ett big meal + elins nästan halva hamburgare och mammas strips. och jag var inte mätt!!! så jag ska ta nån bulle nu hade jag tänkt sen duscha för jag ska sova hos syrran inatt :)

de var allt. jag är helt död och mina fötter är mer än död!

heeejs

Bilder borttagna

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite!
 Vet vem du är!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards