Alla inlägg under januari 2009

Av emelie - 31 januari 2009 12:38


jag har nyss vakna, skönt att dom ovanför inte har haft tvn igång idag.

igår morse vaknade jag 6 av att dom hade tvn på, dom måste ju vara döv eller nått för jag hör varenda ord dom säger på tvn ovanför. 

slutade 12 igår på skolan och kvart i 1 tog jag och emma bussen till sollefteå för vi hade fått en skoluppgift att interljuva ett företag. de gick bra med interljuven och sen gick vi på stan. fanns inte så mycket att göra så vi lekte i rulltrapporna haha. i den som gick ner sprang vi upp för och tvärtom. 

när vi kom tillbaka till kramfors vid 5 började vi med maten, fläskfile och potatisgratäng. sen kom mattias och kollade på film med oss :)

sen gick emma. kollade på let´s dance, men missade över hälften så det blir att titta på datorn idag :) efter mattias gått somnade jag nästan direkt och vaknade 10 imorse och var skit pigg. men sen vid 11 somnade jag om och vaknade vid 12 igen :) 

idag kanske det blir stugan med simon och några till? sen kommer grannarna på middag :) och nu är det bara 6 dagar till stockholm:D

vi hörs


lite bilder sen skolan

kommer fler, måste rensa lite först

Av emelie - 29 januari 2009 09:04


jag sitter i lägenheten fortfaranade.

ska gå om 5 min.

glömde bort att vi har sovmorgon imorse, så jag börja gå mot skolan och när jag kommit en bit ringde emma och påminnde mig om de så de var bara att vända om. nu har jag kollat på vakna med the voice och håller på somna.

ha en bra bra :)

Av emelie - 28 januari 2009 20:27


sundsvall igår ja, fick en klänning och ett par jeans av mamma.

mina pengar slösar jag inte bort nu innan stockholm.

kom hem vid halv 10 och stannade i lugnvik ett tag och kom tillbaka till lägenheten igen vid 12. idag på skolan har vi haft först redovisningar av företagsinterljuven och sen fick vi lära oss att hä upp spolar i håret, så fick vi hålla på med dockhuverna och rulla upp spolar på dom, resultatet får vi se imorgon :) de va faktiskt skojj. efter de slutade vi och då tog jag och emma oss en runda på stan sen stack jag iväg och klippte mig ..

ja, man måste ju, men nu saknar jag mitt gammhår.

luggen som jag hade innan hatade jag, men nu när jag kollar på kort vill jag ha den där långluggen igen, nu har jag kortlugg.

efter jag klippt mig gick jag hem till lägenheten och både jag och elin tror ja somnade en stund i soffan. jag gick och la mig och vaknade igen 6 då elin kom hem, hon hade hunnit varit på möte medans jag sov.

stekte lite pannkakor och satt mig här.

nu ska jag se på andra avenyn som jag missade igår och sedan ska jag se filmen beauty shop.

vi hörs :)



första bilden -dagens göra på skolan

andra bilden -  mitt gamla hår

tredje bilden  - även de innan jag klippte mig

fjärde och femte bilden  - nyklippt

Av emelie - 27 januari 2009 12:09


klev upp halv 8 och strax efter 8 gick jag till skolan. första lektionen matte prov, får hoppas de gick bättre den här gången. har alltså omprov i matten ( igen ) va få i klassen som klarade de provet den här gången med. 

efter matten vare hälsa med kerstin, hon snackade ett tag sen vare avslappnings stund, la oss på underlägg på golvet och de är så skönt att jag somnade en snabbis. när avslappningen var slut slutade vi och klockan var då bara halv 11. så vi gick och åt sen gick jag hem till lägenheten och nu väntar jag på att jag och syrran ska hämta mamma sen far vi till sundsvall på en shopping tur. ska inte slösa nå pengar, sparar till stockholm ist ;)

ha en bra dag:)

Av emelie - 27 januari 2009 00:16


 första lektionen el idag, och el gubbarna måste ju vara dom skönaste snubbarna. över en timme med bara skratt, dom undra om nån fyllde år och ja camilla fyller ju år på söndag och självklart tyckte dom att vi skulle upp på bänkarna med dom och sjunga för camilla. sen kom dom med godis och dom skojja och hadde sig. :) efter skolan åkte jag med amanda hem till lugnvik, var bara hem en sväng, hämtade nya kläder och åt och såg den efterlängtade bröderna lejonhjärta.  sen skjussa pappa mig till bussen så åkte jag tillbaka vid 9. just ja, kan ta lite från igår med. efter skolan gick jag hem till lägenheten och sov ett tag, sen lovade jag syrran att diska men de han jag inte göra klart för jag hade bråttom iväg på filmkväll. kika in på http://eloin.bloggagratis.se och kolla va hon tyckte om min fina lapp jag hängde på väggen haha :D

mattias kom och mötte mig så gick vi till henke och alex och såg film med alex henke frida mattias, skräckis såklart. sen blev de massa kort spel, och vann de gjorde jag med :) och imorse vaknade jag klockan 6 med världens huvudvärk, låg kvar en stund men de gick inte så tog mig en ipren och ganska snabbt försvann huvevärken, tur de. men så idag på skolan, tro på sjutton den kommer tillbaka, jag kallsvettades och var yr. men jag klarade dagen ändå galant :)

nu har jag suttit vid datorn och lyssnat på elin och elin haha, dom är ju bra tokig dom. men imorgon beställer syrran flyg och tåg biljetter till stockholm.

synd bara att de är 2 veckor kvar, inte ens de, 11 dagar ;)

är taggad för att åka ner dit på engång.

men nu har jag nått att längta till.

nu ska jag sova, godnatt :)

Av emelie - 26 januari 2009 22:57


sitter och kollar på ' hälften man, hälften träd.

ta en snabbtitt själv och se : |

Av emelie - 26 januari 2009 17:32


ja, jag är avis på syrran. allt hon berättar när hon kommer hem från stockholm hur roligt dom har där och allt.

när är det min tur? åh vetni, jag kan skratta mig lycklig över att jag har en storasyster igentligen. kan snacka om allt. och nu till de bästa,

jag ska få följa med hon till stockholm nästa gång hon ska hälsa på elin. :D

vi har redan kolla lite flyg dit och tåg hem. troligen åker vi om 2 helger :D

jag längtaaaar, nu blire till att jobba ihop lite pengar bara så drar vi ;) 

sikken tur att jag har en sån snäll syster då =)




Av emelie - 25 januari 2009 17:01


suttit och kollar runt på lite klipp på youtube, blandannat på björn gustavsson, men även filmer man alltid kommer att älska.

som tillexempel bröderna lejonhjärta. jag får rysningar. en film jag verkligen älska och så många tankar som bildas, drömmar. tänker på Arvid och jag hoppas verkligen att han har det bra. <3 vi ses senare i nangijala, Arvid!

 jag är jätte sugen på att se bröderna lejonhjärta nu men den filmen är hemma i lugnvik så de sög ju :( 


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja!
 Lite!
 Vet vem du är!
 Nej!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards